RSS

Followers

My Princess Turns 1 Years Old

Posted by : Ariani Abdullah at 11:59 AM 1 Comments

pejam celik pejam celik.. 28hb April ni genapla ank mummy ni setahun.. hmm.. ni mummy dia plak yg pening tgh pk perancangan nk buat bday partayyy si dadek.. hehehe..
kali ni nk buat tema ala2 princess gak.. mcm kakak dia dlu.. tp tema kaler pink + prple + white..gitewww...
now baru siap invi card, cake topper, sticker..
byk lg nk kne pk ni.. hehhee.. kite tungguuu..


BoBoiBoy Kuasa Tiga !

Posted by : Ariani Abdullah at 11:55 AM 0 Comments

ni  pula repeat custoemr CLC, Nurul Ain.. this time dia nk kek dgn tema boboiboy utk ankanda kesayangan dia.. si kenit ni baru masuk setahun.. Happy Bday Izz ! Hope izz suke ngn kek auntie ye... :)



Manchester United Fever

Posted by : Ariani Abdullah at 11:51 AM 0 Comments

ni oder from gf to bf.. tema dia MU shirt.. ni lah hasilnye.. last minit pnye keje.. alhmdulillah jadi gak..
thnks yana oder ngn CLC.. nti oder lagi okeyyy.. :)



 feedback from yana : Kak, kek sgt sedap dan sangat cantik ! kami smua suke..mcm sayang sgt nk mkn ! 

Happy Anniversary, Sayang

Posted by : Ariani Abdullah at 11:46 AM 0 Comments

ni plak oder from wifey to hubby.. tema dia pink, purple, merah.. sempena warna2 romantik..
the hubby was so surpirse ms amik kapis ni kat guard.. 
alhmdulillah.. they love the kapis and the decor..
semoga bkekalan hingga ke akhir hayat.. amin..



Maroon E'Cake

Posted by : Ariani Abdullah at 11:42 AM 0 Comments

ni plak repeat oder from aisyah.. kek utk pertunangan kazen dia.. theme dia maroon kaler.. so, dz the result.. :)



Green Orchid Galore

Posted by : Ariani Abdullah at 11:38 AM 0 Comments

ni oder from my ex skool mate.. azrah.. makin comey dia skng.. da masuk ank no dua dah skng.. kek ni dia oder utk kakak dia.. hmm..mcm2 jd ms nk buat kek ni.. bunga tak seperti yg i nak.. kek sepatutnye 3 tgkat, tp i bleh plak buat 2 tgkat.. haihhh...mcm2 hal la.. 
tp alhmdulillah.. pihak pengantin ok je kek 2 tgkt.. cume kne tambah cake stand sbb nk bg nmpk tgi.. ampun maaf di pinta la dr CLC.. 
jom layan gambar kek ni.. 




Arissa Turns 2 Years Old

Posted by : Ariani Abdullah at 5:02 PM 0 Comments

ni oder dr afiqah..my baker's fren.. kek dia pn not bad..sangat sedap.. esp choc cheese mousse cake (CCMC).. sedappp.. leh tgk kat sini.. Afiqah Zakaria.. 
ok..ok..ok.. back to our stori mori.. ieqa ni oder s size choc bar siap wrapping and edible image utk ditepekkan kt ats kek si comel loteyy ni.. 




E.I untuk kek..