RSS

Followers

PUDING GONCANG

Posted by : Ariani Abdullah at 2:56 AM 0 Comments

Phewwww !! bersawang dah blog ni.. da lame sgtkan lupakan dunia bloging ni sejak2 smuanya update kat page insta..

ni akak nk habaq sket, memandangkan lame sgt akak da xmenaip & update kt sni, akak nak bgtau yang kat CLC ni da ade mcm2 jenis produk.  Kek, cupcake & coklat tu jgn ceritalah, mmg mcm biasa org oder.. tp ni, produk baru ni, sangatttlahhhh sedapppp !! heheheh.. 

Nama produk baru tu ialah PUDING GONCANG !!!! Amacam, nama gempakkan.. of coz laaaa.. haahhaha.. ☺☺☺
Rasa dia plak?? Bergoncanggg beb deria rasa..!! hihihihi
Betullah.. tak tipuu punyee.. sedappp sgt2.. ummpphh !!


nampak tak?? nampak tak?? hehhee


bersusunkann?? ni baru siket.. jap ehhh.....

 

HEhehe.. ni baru sebahagian je.. nanti bleh usha2 page untk tgk update puding yg available.


Instagram : Puding Goncang

or boleh PM terus ke 0167257736 untuk order..

oklah, akak nk sambung bergoncang.. ehh buat puding goncang.. nak restok untk agent2 & kedai,, 

goodbyeeee !!

xoxo : mak puding hehee