RSS

Followers

Selamat Hari Lahir, Mak

Posted by : Ariani Abdullah at 4:01 PM 0 Comments

ni last minute from ayuni.. dia nk cuppies with edible image.. disebabkan dia oder last minute, makanya tak dpt la nak memenuhi kehendaknya.. CLC blom bli printer EI tu lg..so tak leh nk last minute oder... huhuhu..
tp naseb baek yuni ok, dia tak kesah mcmane, as long as cantik dan sedap.. so, ni lah hasilnya...



Wellness Basket

Posted by : Ariani Abdullah at 3:44 PM 0 Comments

yang ni hamper buah utk our boss yg masuk hospital baru2 ni.. semoga boss cepat sembuh, k.. amin..




Love..Love..Love..Wedding Cake..

Posted by : Ariani Abdullah at 3:38 PM 0 Comments

ni pn oder from kak nurul.. dia yg satu kek kahwin yg simple je.. so, i decide making this one for her.. kak nurul surprise tgk kek ni.. dia kate sgt cantek.. me loike.. :)  everibodi also sgt suke dgn kek.. alhamdulillah..
tema dia adelah turquoise.. so, ni lah hasilnya...





Basket of Cuppies Blossom

Posted by : Ariani Abdullah at 3:25 PM 0 Comments

ni special oder from my ex office mate, kak nurul.. dia tak kisah rupa mcm mane as long as fondant cuppies.. so, i decide nk buat mcm ni.. dan the pengantin was soooo hepi ms i hantar kat rumah dia.. dia ngat juz biasa2 dlm kotak.. tak sangka siap ade fresh flower.. takpe kak, hadiah from CLC utk akak.. ni lah hasilnya.. 



the pengantin was so hepi with this hantaran cuppies.. CLC pn hepi juga biler custemer hepi.. alhamdulillah.. :)

Another Hit Count..The Lucky 50 clicker..

Posted by : Ariani Abdullah at 3:02 PM 0 Comments

hi..hi..hi.. CLC buat hit count game lg..tp kali ni kat fb pula.. baru je buat page ni.. sila la click like kat page CLC ye.. pengclick ke 50 akan menerima hadiah misteri dr kami.. sila mengclick ya.. :)
thnks ya.. !! muaaahhh.. :)

Hepi Bufday Ifa

Posted by : Ariani Abdullah at 3:41 PM 0 Comments

this oder from my baby sister..for her future sis in law..


Hepi Belated Bday Pak Lah

Posted by : Ariani Abdullah at 3:38 PM 0 Comments

this oder from yana..