RSS

Followers

Hepy B'day Syg

Posted by : Ariani Abdullah at 9:18 AM 6 Comments

Order kali ni from Farina, one of my fb's fren.. Dia nak cuppies utk tunang dia.. Sbnrnye, si Farina ni nk buat surprise kat tunang dia ni.. tp tatau nk beli ape.. so, i suggest her, y not on cuppies.. then, she said ok.. sbb tak penah buat lg.. she juz want simple lovely romantic cuppies with buttercream.. but she request for strawberry and choclate flavour.. so, this is the result.. hope he will love it ! have a nice bufday together.. :)
Hepy bday sayang.. :)
Closer look..
Cuppies ready to go..
Cuppies Lover Corner Signature on box.. :)
Thanks business with us !!! :)

Tempahan Hamper

Posted by : Ariani Abdullah at 8:45 AM 0 Comments

haloo.. this the new product from Cuppies Lover Corner.. Kami sedia menerima sebarang tempahan hamper untuk pelbagai majlis..Juz stated what theme u want and the budget.. we will try our best to fulfill all the order as per requested.. Mai la tempah hamper utk boss, company or anyone that u love.. :)

 








 .:Picture taken from the internet :.


Yummy Blueberry Cheese Tart

Posted by : Ariani Abdullah at 10:19 AM 0 Comments

fuuhhh ..!! lame btol tak update blog ni.. and dah lame tak mem'baking'.. since start puasa, baru ni dpt ke dapur.. soory guys.. pd sape2 yg nk order dan tepaksa di'decline', harap maaf.. mmg tlalu sibuk dlm minggu ni.. but now, dah back to normal..
this entry juz saje2.. smlm rs teringin nk mkn blueberry cheese tart, tp last2 minit nk cari, mmg tak kan jmpe lah.. so, disebabkan dah lame tak baking, try la resipi simple ni.. bidan terjun punye idea, terpaksa la pkai acuan small muffins yg ade.. huhuhu.. so, this is the result.. :)

freshly from the oven..

my yummy blueberry cheese tart..

telah selamat didalam perotku dan mr hubby (sbb buat mlm)..hehehe..

Salam Ramadhan

Posted by : Ariani Abdullah at 4:50 PM 0 Comments


 
Salam Ramadhan kpd semua saudara Islamku..ampun dan maaf dipinta andai ada tsilap kata, tkasar perbuatan, termengata di dpn @ blkg (:D), terguris hati prasaan..zahir dan batin.. semoga Ramadhan kali ini lebih bermakna buat kita semua.. amin..

Panggilan Baitullah

Posted by : Ariani Abdullah at 10:29 AM 0 Comments

order for my aunty.. dia akan menunaikan umrah sabtu ni.. so, dia buatlah satu majlis doa selamat sempena keberangkatannya nanti.. semoga mak selamat pergi dan selamat pulang.. amin..insyaAllah..
 choc + strawberry flavor cuppies..

as usual, all the cuppies telah selamat didalam perot.. hehehhe..

Nitey Nite With Mama & nRoL

Posted by : Ariani Abdullah at 11:17 AM 0 Comments

this cake juz buat main2.. actually juz untuk mkn2 wif family.. kbetulan my mother in law dtg plak mlm tu..pas abis order kak miza, terus buat cuppies yg ini pula.. my mother in law n sis in law same2 nk tolong jgk..
this is the result of their creativity.. hehehhe..

hehehe.. creative gak depa ni.. ciayok ! caiyok !
all the cuppies telah selamat dimakan.. hehehhe..

Kenduri Doa Selamat

Posted by : Ariani Abdullah at 4:56 PM 0 Comments

this order i bake for my mother in law..untuk kenduri doa selamat baru2 ni.. Alhamdulillah..since that, ramai jugak yang nk order untuk Ramadhan dan Syawal..

puple theme

 black & white theme

 pinkish theme..

the cuppies habis tak smpai sejam..huhuhu..